Hürriyet

24 Aralık 2012 Pazartesi

Netlence.com ile Sosyal Alışveriş Dönemi Başlıyor…




Hafta sonu GalataModa after partisindeydim..Her zamanki gibi A46 Grup inanılmaz bir organizasyona imza atmış..Galatamoda'nın bu yılki sponsoru arasında netlence.com da var..Partinin de ana sponsonsoru..Netlence.com herkeste bağımlılık yapacak bir web sitesi.Online alışverişte tasarım butiklerden , aklınıza gelebilecek tüm markalara kadar ulaşabileceksiniz.Ayrıca bir sosyal paylaşım sitesi.Tüm arkadaşlarınızı davet edip eventler açabileceksiniz.İstediği hediyeleri sevdiklerinize armağan edebileceksiniz.

Sosyal medya, alışveriş ve eğlencenin birleşimi; netlence.com
Sosyal medya dinamikleri online alışveriş deneyimi ile netlence.com’ da bir araya geliyor ve dünyanın ilk gerçek sosyal alışveriş dönemi Beta versiyonu ile başlıyor.

A46 Grup bünyesinde kurulan netlenceHYPERLINK "http://bultengonderim.bsnods.com/click_mail.php?campaign=104576&link_id=527109&member_id=4856300".com internet sitesi; sosyal medya, alışveriş ve eğlencenin muhteşem karması olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.
Netlence market tıpkı arkadaşlarınızla alışverişe çıkmak gibi. Onların ilgi alanlarından, yorumlarına, beğenilerinden, marka deneyimlerine, arzu ettikleri ürünlerden, hediye listelerine kadar birçok sosyal alışveriş bildirimi ile alışverişlerinizi eğlenceye dönüştürebileceksiniz. 

Netlence.com’la, sosyal ağınız, en güvenilir alışveriş kılavuzunuz olacak.
Netlence'nin gelişmiş sosyal altyapısı ise; doğum gününden, mezuniyete, düğün davetinden, küçük Bey'in sünnetine kadar tüm özel günleriniz için etkinlik oluşturarak, hediye ve ihtiyaç listelerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilmenizi sağlıyor. Böylece arkadaşlarınız ihtiyaçlarınıza doğrudan katkıda bulunurken, siz de sadece ihtiyacınız olan ürünlere sahip oluyorsunuz.
Bir etkinlik yaratmadan da, netlence.com’un yüzlerce marka ve binlerce ürününden oluşan marketinde, eminiz ki, sevdiklerinizi veya kendinizi şımartacak bir şeyler bulabileceksiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder