Hürriyet

15 Ocak 2013 Salı

NETLENCE. COM MODA DÜNYASININ NABZINI TUTACAK


Dünyanın ilk gerçek sosyal alışveriş platformu olarak Aralık sonu Beta versiyonu ile açılan Netlence.com 1 Şubatta tüm özellikleriyle moda tutkunlarına güzel süprizleri ile yayına giriyor. A46 grup bünyesinde kurulan netlence.com ile hem alışveriş hem de eğlenceyi bir arada bulabilmek artık bir tık kadar yakınınızda..

Moda Tasarımcıları Derneği(MTD) tarafından 2007 yılından beri düzenlenen, Türk moda tasarımcılarının koleksiyonlarını moda takipçileri ile buluşturan GalataModa haftası 2012 online sponsoru olan www.netlence.com , muhteşem bir partiye de ev sahipliği yaptı. Galatamoda After Party ile açılışı yapılan netlence.com bir sürpriz yaparak Galatamoda da ürünlerini sergileyen Niyazi Erdoğan, Mehtap Eliadi, Gamze Saraçoğlu, Sezgi Beşli, Nihan Peker, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek,Özlem Uygun, Funda Günem gibi ünlü tasarımcıların koleksiyonlarını 1 Şubat itibarı ile satışa sunacak. Bu tasarımcılardan bazı isimler ise netlence.com da satılmak üzere ilerleyen dönemlerde de sitede sezon ürünlerini sergileyecek ve netlence.com a özel koleksiyon hazırlayacaklar.

Ayakkabıdan çantaya, gece elbiselerinden, erkek –kadın giyimine ve aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede tasarım ürünleri sunmaya hazırlanan netlence.com,moda dünyasının kapılarını herkese açacak.





Netlence Hakkında;

Sosyal medya dinamikleri online alışveriş deneyimiyle Netlence.com’ da bir araya geliyor ve dünyanın ilk sosyal alışveriş dönemi başlıyor. Kişisel bilgilerini ve etkinliklerini ve hediye listeni dünyana aç.Ağına güç kat , sosyalleş, haberdar et, haberdar ol, paylaş ve eğlen..

Netlence’ nin binlerce üründen oluşan marketinde, eminiz ki;sevdiklerinizi veya kendinizi şımartacak bir şeyler bulabileceksiniz. NetlenceMarket: Tıpkı arkadaşlarınızla alışverişe çıkmak gibi, onların; ilgialanlarından beğenilerine, marka deneyimlerinden arzu ettiklerine kadar birçoksosyal alışveriş bildirimi ile alışverişlerinizi eğlenceye dönüştürün.

Netlence'nin gelişmiş sosyal altyapısıyla, doğum gününden,mezuniyete, düğün davetinden, küçük beyin sünnetine kadar tüm özel günleriniziçin etkinlik oluşturarak, hediye ve ihtiyaç listelerinizi arkadaşlarınızlapaylaşabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınız ihtiyaçlarınıza doğrudan katkıdabulunurken siz de sadece ihtiyacınız olan ürünlere sahip olursunuz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder